Sporák elektrický s elektrickou troubou CFC4 78 ET
Kód: X00000330Detailní popis produktu
Profesionální elektrický sporák s troubou RM CFC4 78 ET, třífázový se sklokeramickou deskou – 4x varná plocha. Trouba je statická, určená pro GN 2/1.
Vlastnosti RM CFC4 78 ET
- elektrický třífázový
- sklokeramická deska 75 x 57 cm
- 4x varná plocha 2,5 kW
- trouba statická pro GN 2/1
- stupeň krytí ovládacích prvků IPX5
- celonerezové provedení
- vrchní deska z AISI 304
- pojistný termostat do 360 °C
- vnitřní termostatická ochrana plotny proti přehřátí
- nastavitelné nožičky
- servisní přístup zepředu odejmutím čelního panelu a nádob na odpadní tekutiny
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sporáky s troubou elektrické hloubka 700mm |
---|---|
Záruka: | 2 roky (12+12) |
Hmotnost: | 107 kg |
Napětí: | 400 V |
Povrchová úprava: | Nerezová |
Počet zón: | 4 |
Typ trouby: | elektrická statická |
Hloubka [mm]: | 705 |
Hmotnost [kg]: | 94,00 |
Konstrukční typ zařízení: | Volně stojící |
Maximální teplota vnitřní komory [°C]: | 300 |
Minimální teplota vnitřní komory [°C]: | 50 |
Povrchová úprava pracovní plochy: | Sklokeramika |
Příkon [kW]: | 15,000 |
Příkon zóny 1: | 2,5 |
Příkon zóny 2: | 2,5 |
Příkon zóny 3: | 2,5 |
Příkon zóny 4: | 2,5 |
Šířka [mm]: | 800 |
Typ spotřebiče: | Elektrické zařízení |
Výška [mm]: | 900 |
Krytí: | IPX5 |
Typ vrchní desky: | Prolisovaná - komfortní údržba čištění |
Tloušťka vrchní desky [mm]: | 2.00 |
Počet stupňů regulace výkonu: | 6 |
Servisní přístup: | Zepředu odejmutím čelního panelu a nádob na odpadní tekutiny |
Bezpečnostní prvky: | vnitřní termostatická ochrana plotny proti přehřátí varovná kontrolka při zbytkovém teple pojistný termostat 360 °C |
Bezpečnostní termostat: | Ano |
Pojistný termostat do x °C: | 360 |
Nožičky: | Ano |
Počet hořáků / ploten: | 4 |
Typ elektrických varných zón: | Sklokeramické |
Rozměry trouby: | GN 2/1 |
Materiál trouby: | Nerez |
Šířka vnitřní: | 670 |
Hloubka vnitřní: | 550 |
Výška vnitřní: | 340 |
Rozměry pracovní plochy: | 750 x 570 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.