RM, Strana 61
Varný kotel nepřímý elektrický PI 50A 78 ET o objemu 50 l, bezpečnostní tlaková armatura, výpustný ventil, automatická regulace tlaku páry, prolisovaná vrchní deska a vana umožňuje komfortní údržbu a čištění, celonerezové provedení, kontrolka chodu a nahřátí.
Sporák elektrický třífázový RM CFQ6 912 ET s troubou statickou pro 3x GN 1/1, 6x plotýnka čtvercová (příkon: 4 kW) s termostatickou ochranou proti přehřátí.
Šokový zchlazovač a zmrazovač 10 gastronádob 1/1
Varný kotel nepřímý plynový PI50A 78G o objemu 50 l, bezpečnostní tlaková armatura a výpustný ventil, prolisovaná vrchní deska a vana umožňuje komfortní údržbu a čištění, kontrolka chodu a nahřátí, hořáky s piezzo zapalováním, automatická regulace tlaku páry.
Fritéza elektrická F2/18 98ETD nerezové provedení s podestavbou, prolisovanou vrchní deskou o objemu 18+18 l je automatická a má 7" displej. Výpusť má do podestavby. Je vybavena kontrolkami chodu. Teplotní rozsah 50 °C až 190 °C. Fritéza má bezpečnostní termostat a nastavitelné nožičky.
Konvektomat MSTBB 1011 EL SLIM 10x GN 1/1, verze s levými dveřmi, s automatickým mytím, bojlerem, ovládacím displejem o velikosti 7“. Zařízení pracuje v teplotním rozmezí od 30 do 300 °C, díky Incoloy topným tělesům s vysokým výkonem. Konvektomat má USB port pro nahrávání receptů a aktualizace, LED osvětlení vnitřní komory i Wi-Fi. Zařízení navíc disponuje již uloženými recepty,...
Konvektomat elektrický bojlerový STBB-0611E o kapacitě 6 gastronádob 1/1, vyhříván pomocí Incoloy topnými tělesy, v celonerezovém provedení s funkcí kombinace horkého vzduchu a páry, automatickým mytím, předehříváním a zchlazením, teplotní rozmezí konvektomatu je 30-300 °C.
Elektrický konvektomat MSTBB 1011 E SLIM 10x GN 1/1 bojler je profesionální konvektomat o šířce 519 mm využívající páry, která propůjčuje jídlu jedinečnou chuť a strukturu. Rozmezí pracovní teploty je 30-300°C, má přednastavené programy, víceúrovňové vaření, vaření přes noc a mnoho dalších funkcí potřebných pro profesionální vaření.
RM-80A Robot univerzální, s odnímatelnou 80l nádobou na přípravu těst, krémů, do školních provozů, cukráren, pekáren, volitelné čtyři rychlosti práce, planetové uložení nástavců.
Fritéza elektrická F2/18 78ETD v nerezovém provedení s podestavbou o objemu 18+18 l je automatická, vybavena 7" displejem s možností uložení až 100 programů. Fritéza má 4 koše a 2 vany, bezpečnostní senzor přítomnosti oleje a maximální hladiny a nastavitelné nožičky. Teplotní rozsah 50 °C až 190 °C.
Fritéza F2/25 98ETD elektrická automatická o objemu 25+25 l v nerezovém provedení s podestavbou a prolisovanou vrchní deskou má výpusť do podestavby a kontrolky chodu a nahřátí. Teplotní rozsah 50 °C až 190 °C.
Myčka na černé nádobí S107 REC ABT je celonerezová dvouplášťová myčka s využitelnou výškou dveří 650 mm a nerezovým košem 560 x 630 mm s odpadovým čerpadlem a rekuperační jednotkou. Předností kompletní řady myček "černého nádobí" je přizpůsobivost použití, stejně tak jako úsporu času a peněz. Design myček byl speciálně koncipován k uspokojení potřeb potravinářských provozů.
Fritéza elektrická F18 94ETDPS v nerezovém provedení s podestavbou o objemu vany 18 l je automatická, vybavena 7" displejem, filtrací a zdvihem. Výpusť má do podestavby. Fritéza má kontrolky chodu a nahřátí a prolisovanou vrchní desku pro komfortní údržbu a čištění, 2 koše, 1 vanu. Teplotní rozsah 50°C až 190 °C.
Šokový zchlazovač a zmrazovač 15 gastronádob 1/1
Tunel sušení CTTAR s elektrickým ventilátorem 0,18 kW, objem vzduchu 1000 m3, vytápění 6 kW. Při použití CTTA je nezbytné myčku osadit i jednotkou CTAV.
Fritéza elektrická F18 74ETDPS v nerezovém provedení s podestavbu, automatická, je vybavena 7" displejem, filtrací a zdvihem. Výpusť do podestavby. Fritéza má nastavitelné nožičky, senzor přítomnosti oleje a maximální hladiny. Vana 1×, koše 2×, rozměr košů 135 x 290 x 150 mm. Teplotní rozsah 50 °C až 190 °C.
Stránka 61 z 66 - 1174 položek celkem