Smažení, pečení, grilování, Strana 7
- Konvektomaty
- Sporáky
- Grilování a Steaky
- Fritézy a udržovače hranolek
- Stolní zařízení
- Pekařské pece
- Horkovzdušné a konvekční trouby
- Varné kotle
- Smažící pánve
- Vařiče těstovin
- Sous vide
- Neutrální moduly
- Podestavby a podstavce
- Luxusní kuchyň DROP-IN
- Pece pro grilování na dřevěném uhlí
Nejprodávanější
Hot-dog 3 trny + nadoba s košíkem, samostatné vyhřívání hrotů a nádoby, regulace teploty 30 - 90 °C.
HD-3N Třítrnový s nádobkou, samostatné vyhřívání hrotů a nádobky, regulace teploty 30 - 90 °C.
Plynová grilovací deska FTHR 60 G, kombinovaná. Plotna z oceli o síle 10 mm zajišťuje vynikající vedení tepla, deska je vybavena kontrolkou chodu, vyhřátí, piezo zapalováním a 2x samostatně ovládanou vyhřívanou plochou. Deska obsahuje zásuvku na odpadní tekutiny.
Fritéza elektrická FE 30EL objemu 8 l, s výpustným kohoutem a vysoce kvalitním košem, produkce 7 kg/h, celonerezové provedení, lisovaná vana. Teplotní rozsah 50 °C až 190 °C.
Fritéza elektrická dvoukošová FE 44 S, o objemu 5 + 5 l, speciálně upravené nerezové topné spirály, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm, dlouhé topné těleso (velký povrch) – nižší elektrické zatížení, studená zóna, kontrolka vyhřátí.
Fritéza elektrická dvoukošová FE 44 o objemu 5 + 5 l, speciálně upravené nerezové topné spirály, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm, dlouhé topné těleso (velký povrch) – nižší elektrické zatížení, studená zóna.
Fritéza elektrická třífázová F13 64ET s podestavbou 13 l, výpust do podestavby – nerezová nádoba s filtrem, včetně koše a víka, sklopná spirála pro snadné čištění, pojistný termostat.
Sporák elektrický třífázový RM CFQ6 712 ETV s troubou statickou pro GN 2/1 a skřínkou, 6x plotýnka čtvercová - rozměr 220 x 220 mm, příkon 2,6 kW.
Elektrická třífázová smažicí pánev s automatickým sklápěním. Nerezová vana má objem 80 l, dno sklopné pánve je z nerezové oceli o tloušťce 12 mm. Systém motorického zdvihu, prakticky tvarovaná výlevka vany pro minimalizaci ztrát při vylévání obsahu.
Elektrická třífázová smažicí pánev s automatickým sklápěním. Nerezová vana má objem 50 l, dno sklopné pánve je z nerezové oceli o tloušťce 12 mm. Kontrolka chodu a nahřátí, ovládání teploty regulačním knoflíkem 50 – 300 °C, systém motorického zdvihu, prakticky tvarovaná výlevka vany pro minimalizaci ztrát při vylévání obsahu.
Elektrická třífázová smažící pánev s automatickým sklápěním. Nerezová vana má objem 50 l, dno sklopné pánve je ze speciální teplovodné oceli RAEX o tloušťce 12 mm. Kontrolka chodu a nahřátí, ovládání teploty regulačním knoflíkem 50 – 300 °C, systém motorického zdvihu.
Elektrická třífázová smažicí pánev s automatickým sklápěním. Nerezová vana má objem 120 l, dno sklopné pánve je z nerezové oceli o tloušťce 12 mm. příkon 18 kW. Kontrolka chodu a nahřátí, ovládání teploty regulačním knoflíkem 50 – 300 °C, systém motorického zdvihu.
Elektrická elektrická pánev smažící BR80 98 ET s manuálním sklápěním, nerezová vana (80 l), dno z teplovodné oceli, nerezové víko, napouštění vany pomocí ramínka pro studenou vodu, kanálky pro odtok vysrážené vody po obvodu vany, pojistný termostat, nastavitelné nožičky.
Fritéza elektrická dvoukošová FE 77 E v celonerezovém provedení se dvěma koši o objemu vany 8 l (koše i s víka jsou součástí balení) za pomoci speciálně upravených topných spirál smaží v teplotním rozmezí od 50°C do 190°C . Zařízení má síťový vypínač, kontrolku vyhřátí, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm i studenou zónu. Prodloužení životnosti zajišťuje dlouhé vinuté...
Fritéza elektrická dvoukošová FE 77 s objemem 2x 8 l, celonerezové provedení, madla, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm, dlouhé topné těleso – nižší elektrické zatížení, kontrolka vyhřátí, síťový vypínač, regulace teploty 50°C až 190°C.
Konvektomat STEAMBOX STBB 1011 EL elektrický o kapacitě 10 gastronádob 1/1, s bojlerem a levým otevíráním, s ruční navíjecí sprchou, s dotykovým displejem, v celonerezovém provedení s funkcí kombinace horkého vzduchu a páry, automatickým předehříváním a zchlazením, teplotní rozmezí konvektomatu je 30 - 300 °C.
Konvektomat SLIM MSTBD 0611 EL elektrický, pro 6x GN 1/1, s automatickým mytím a nástřikem. Zařízení má dotykový displej o velikosti 7". Využití páry propůjčuje jídlu jedinečnou chuť a strukturu. Rozmezí pracovní teploty je 50°C - 300°C, má přednastavené programy, víceúrovňové vaření, vaření přes noc a mnoho dalších funkcí potřebných pro profesionální vaření.
Konvektomat SLIM MSTBD 1011 EL je elektrické zařízení s levými dveřmi, o kapacitě 10 gastronádob 1/1, včetně automatického mytí, nástřiku a s dotykovým displejem o velikosti 7", v celonerezovém provedení s funkcí kombinace horkého vzduchu a páry, automatickým předehříváním a zchlazením, teplotní rozmezí konvektomatu je 30 - 300 °C.