Smažení, pečení, grilování, Strana 4
- Konvektomaty
- Sporáky
- Grilování a Steaky
- Fritézy a udržovače hranolek
- Stolní zařízení
- Pekařské pece
- Horkovzdušné a konvekční trouby
- Varné kotle
- Smažící pánve
- Vařiče těstovin
- Sous vide
- Neutrální moduly
- Podestavby a podstavce
- Luxusní kuchyň DROP-IN
- Pece pro grilování na dřevěném uhlí
Nejprodávanější
Elektrický konvektomat MSDBD 0611 E MINI je určen pro 6x GN 1/1 nástřikový je profesionální konvektomat o šířce 519 mm využívající páry, která propůjčuje jídlu jedinečnou chuť a strukturu. Rozmezí pracovní teploty je 50°C-300°C, má přednastavené programy, víceúrovňové vaření, vaření přes noc a mnoho dalších funkcí potřebných pro profesionální vaření.
Akční nabídka!!! K novému konvektomatu nyní ZDARMA montáž, sprcha a předvedení konvektomatu ve Vaší provozovně před nákupem nebo po nákupu. Vše bude automaticky přidáno ke konvektomatu v objednávce. Požadujete demontáž, či odvoz starého spotřebiče? Vyberte tuto možnost jako příplatek před vložením do košíku. Elektrický konvektomat MSDBD 0623 E MINI 6x GN 2/3 nástřik je profesionální konvektomat...
Elektrický konvektomat MSTBD 1011 E SLIM 10x GN 1/1 nástřik je profesionální konvektomat o šířce 519 mm využívající páry, která propůjčuje jídlu jedinečnou chuť a strukturu. Rozmezí pracovní teploty je 30°C - 300°C, má přednastavené programy, víceúrovňové vaření, vaření přes noc a mnoho dalších funkcí potřebných pro profesionální vaření.
Elektrický konvektomat MSTBD 0611 E SLIM 6x GN 1/1 nástřik je profesionální konvektomat o šířce 519 mm využívající páry, která propůjčuje jídlu jedinečnou chuť a strukturu. Rozmezí pracovní teploty je 50°C-300°C, má přednastavené programy, víceúrovňové vaření, vaření přes noc a mnoho dalších funkcí potřebných pro profesionální vaření.
Elektrický konvektomat MSTBB 1011 E SLIM 10x GN 1/1 bojler je profesionální konvektomat o šířce 519 mm využívající páry, která propůjčuje jídlu jedinečnou chuť a strukturu. Rozmezí pracovní teploty je 30-300°C, má přednastavené programy, víceúrovňové vaření, vaření přes noc a mnoho dalších funkcí potřebných pro profesionální vaření.
Digitální konvekční (horkovzdušná) pec s přivlhčováním určená na 6x GN 1/1 v kombinovaném provedení pečení a páry. Zařízení se napojuje na vodovodní řád a odpad, má dokonalý vnitřní ventilační systém, zaručující rovnoměrnou distribuci tepla.
Digitální konvekční (horkovzdušná) pec s přivlhčováním určená na 4x GN 1/1 v kombinovaném provedení pečení a páry. Zařízení se napojuje na vodovodní řád a odpad, má dokonalý vnitřní ventilační systém, zaručující rovnoměrnou distribuci tepla.
Digitální konvekční (horkovzdušná) pec NORDline Nerone MID 10 GN 1/1 s přivlhčováním. Díky páře nedochází k vysoušení produktů, je zachována jejich šťavnatost. U pečení pečiva má pára vliv na rovnoměrnou strukturu a následně jeho kvalitu.
Salamandr digitální dotykový ST 32, 3 topné elementy, 2 varianty náhřevu, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa jsou chráněna difuzním sklem, dotykový ovládací panel s displejem.
Digitální konvekční (horkovzdušná) pec s přivlhčováním určená na 5x GN 1/1 v kombinovaném provedení pečení a páry. Zařízení se napojuje na vodovodní řád a odpad, má dokonalý vnitřní ventilační systém, zaručující rovnoměrnou distribuci tepla.
Salamandr digitální dotykový ST 42 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 4 topné elementy, 2 varianty náhřevu, maximální pracovní teplota 230°C, rychlý nástup teploty 200°C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, dotykový ovládací panel s displejem, automatické vypnutí po skončení cyklu, akustický signál, velikosti...
Salamandr digitální SD-32 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 3 topné elementy, 2 varianty náhřevu, maximální pracovní teplota 230 °C, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3 nebo 1/1, automatické vypnutí po skončení cyklu, akustický signál.
Salamandr digitální automatický SD 46 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 3 topné elementy, nezávislé zapínání, 7 variant náhřevu, maximální pracovní teplota 230 °C, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa jsou chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3 nebo 1/1, automatické...
Salamandr digitální SD 42 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 4 topné elementy, 2 varianty náhřevu, maximální pracovní teplota 230 °C, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3, 1/1 nebo 4/3, automatické vypnutí po skončení cyklu, akustický...
Salamandr digitální automatický SD 37 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 3 topné elementy, nezávislé zapínání, 7 variant náhřevu maximální pracovní teplota 230 °C rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3 nebo 1/1, automatické vypnutí po...
Salamandr digitální SD 21 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 2 topné elementy, 2 varianty náhřevu, maximální pracovní teplota 230 °C, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikost gastronádoby 2/3, automatické vypnutí po skončení cyklu, akustický signál.
Indukční vařič RIB-3535ET/N v celonerezovém provedení, digitální ovládací panel, LED displej, dva ventilátory, 12 výkonových stupňů, 9 teplotních stupňů, časovač.