Smažení, pečení, grilování, Strana 33
- Konvektomaty
- Sporáky
- Grilování a Steaky
- Fritézy a udržovače hranolek
- Stolní zařízení
- Pekařské pece
- Horkovzdušné a konvekční trouby
- Varné kotle
- Smažící pánve
- Vařiče těstovin
- Sous vide
- Neutrální moduly
- Podestavby a podstavce
- Luxusní kuchyň DROP-IN
- Pece pro grilování na dřevěném uhlí
Nejprodávanější
Kontaktní gril vodní elektrický CWK 98 ET se dvěma rošty, o rozměrech 550 x 630 mm, se zásobníkem na vodu, systém rovnoměrné distribuce tepla, 7 teplotních stupňů.
Kontaktní gril vodní elektrický CWK 94 ET se zásobníkem na vodu, rozměr roštu 270 x 630 cm, systém rovnoměrné distribuce tepla, 7 teplotních stupňů.
Fritéza elektrická dvoukošová FE 88V o objemu 8 + 8 l, na ryby s výpustí v celonerezovém provedení se speciálně upravenými topnými spirálami, pracovním a bezpečnostním termostatem a dvěma výpustnými ventily s bezpečnostní pojistkou a madly.
Fritéza elektrická dvoukošová REDFOX 8 + 8 l na ryby FE 88 v celonerezovém provedení s madly, se speciálně upravenými topnými spirálami i termostatem s keramickým pláštěm. Koše a víka jsou součástí balení.
Fritéza elektrická FE 08 o objemu 8 l, na ryby s výpustí v celonerezovém provedení s madly s možností regulace teploty 50°C až 190°C, studenou zónou a výpustným ventilem s bezpečnostní pojistkou.
Fritéza elektrická F18D 64 ET třífázová, objem vany je 18 l a produkce až 15 kg/hod.
Konvektomat manuální EPM 1011 E v celonerezovém provedení s vnitřním LED osvětlením. Vývin páry nástřikem, bezpečnostní dvojité sklo lze rozebírat pro snadné čištění. Manuální nastavení hodnot, klapka pro odtah přebytečné páry, možnost změny rychlosti ventilátoru.
Konvektomat el. EPM 0523 E v celonerezovém opláštění, vývin páry nástřikem. Zařízení je určeno pro uložení 5x GN 2/3. Manuálně ovládaná klapka pro odtah páry, vnitřní osvětlení, manuální nastavení hodnot, teplotní rozsah zařízení je od 50 °C do 280 °C.
Konvektomat EPM 0511 E je celonerezový, manuální nastavení hodnot, vývin páry nástřikem, varné cykly - horký vzduch, kombinovaný provoz, parní režim, kapacita 5x GN 1/1, rozsah 50-300 °C.
STBB 2021 GAM Konvektomat bojlerový plynový s automatickým mytím o kapacitě 20 gastronádob 2/1, s dotykovým displejem, v celonerezovém provedení s funkcí kombinace horkého vzduchu a páry, automatickým předehříváním a zchlazením, teplotní rozmezí konvektomatu je 30-300 °C.
STBB-2021EAM Konvektomat bojlerový s automatickým mytím o kapacitě 20 gastronádob 2/1, s dotykovým displejem, v celonerezovém provedení s funkcí kombinace horkého vzduchu a páry, automatickým předehříváním a zchlazením, teplotní rozmezí konvektomatu je 30-300 °C.
STBB-2011 GAM Konvektomat 20x GN 1/1 bojlerový plynový s automatickým mytím o kapacitě 20 gastronádob 1/1, s dotykovým displejem, v celonerezovém provedení s funkcí kombinace horkého vzduchu a páry, automatickým předehříváním a zchlazením, teplotní rozmezí konvektomatu je 30-300 °C.
Konvektomat bojlerový STBB-2011E s automatickým mytím o kapacitě 20 gastronádob 1/1, s dotykovým displejem, v celonerezovém provedení s funkcí kombinace horkého vzduchu a páry, automatickým předehříváním a zchlazením, teplotní rozmezí konvektomatu je 30-300 °C.
STBB 1021 G Konvektomat STEAMBOX bojlerový plynový o kapacitě 10 gastronádob 2/1, včetně automatického mytí, s dotykovým barevným displejem, v celonerezovém provedení s funkcí kombinace horkého vzduchu a páry, automatickým předehříváním a zchlazením, teplotní rozmezí konvektomatu je 30-300 °C.
STBB-1021E Konvektomat bojlerový o kapacitě 10 gastronádob 2/1, včetně automatického mytí, ruční navíjecí sprchy, vakuové sondy a s dotykovým displejem, v celonerezovém provedení s funkcí kombinace horkého vzduchu a páry, automatickým předehříváním a zchlazením, teplotní rozmezí konvektomatu je 30-300 °C.
STBB 1011 GAM Konvektomat bojlerový plynový s automatickým mytím o kapacitě 10 gastronádob 1/1, s dotykovým displejem, v celonerezovém provedení s funkcí kombinace horkého vzduchu a páry, automatickým předehříváním a zchlazením, teplotní rozmezí konvektomatu je 30-300 °C.
Konvektomat STEAMBOX elektrický STBB 1011 EAM o kapacitě 10 gastronádob 1/1, včetně automatického mytí a ruční navíjecí sprchy, s dotykovým displejem, v celonerezovém provedení s funkcí kombinace horkého vzduchu a páry, automatickým předehříváním a zchlazením, teplotní rozmezí konvektomatu je 30 - 300 °C.
Konvektomat STEAMBOX STBB-0611G bojlerový plynový s automatickým mytím o kapacitě 6 gastronádob 1/1, s dotykovým displejem, v celonerezovém provedení s funkcí kombinace horkého vzduchu a páry, automatickým předehříváním a zchlazením, teplotní rozmezí konvektomatu je 30-300 °C.