Smažení, pečení, grilování, Strana 15
- Konvektomaty
- Sporáky
- Grilování a Steaky
- Fritézy a udržovače hranolek
- Stolní zařízení
- Pekařské pece
- Horkovzdušné a konvekční trouby
- Varné kotle
- Smažící pánve
- Vařiče těstovin
- Sous vide
- Neutrální moduly
- Podestavby a podstavce
- Luxusní kuchyň DROP-IN
- Pece pro grilování na dřevěném uhlí
Nejprodávanější
Elektrická grilovací deska FTH 70/04 E, hladká. Plotna z pískované oceli o síle 12 mm zajišťuje vynikající vedení tepla, deska je vybavena kontrolkou chodu a vyhřátí. Díky hladkému povrchu se deska snadno čistí. Deska obsahuje zásuvku na odpadní tekutiny.
Elektrická třífázová smažicí pánev BR 70/80 E/N s nerezovou vanou o objemu 50 l, dno sklopné pánve je z nerezové oceli o tloušťce 12 mm. Kontrolka chodu a nahřátí, ovládání teploty regulačním knoflíkem 50 – 300 °C, systém manuálního sklápění vybaven pružinou pro pohodlné vyklopení , prakticky tvarovaná výlevka vany pro minimalizaci ztrát při vylévání obsahu.
Salamandr digitální dotykový ST 32, 3 topné elementy, 2 varianty náhřevu, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa jsou chráněna difuzním sklem, dotykový ovládací panel s displejem.
Elektrická grilovací deska RM GASTRO FTR 94 ETS, rýhovaná. Chromovaná plotna zajišťuje vynikající vedení tepla, deska je vybavena kontrolkou chodu a vyhřátí. Díky hladkému povrchu se deska snadno čistí. Deska obsahuje zásuvku na odpadní tekutiny.
Salamandr digitální dotykový ST 42 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 4 topné elementy, 2 varianty náhřevu, maximální pracovní teplota 230°C, rychlý nástup teploty 200°C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, dotykový ovládací panel s displejem, automatické vypnutí po skončení cyklu, akustický signál, velikosti...
Salamandr digitální SD-32 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 3 topné elementy, 2 varianty náhřevu, maximální pracovní teplota 230 °C, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3 nebo 1/1, automatické vypnutí po skončení cyklu, akustický signál.
Salamandr digitální automatický SD 46 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 3 topné elementy, nezávislé zapínání, 7 variant náhřevu, maximální pracovní teplota 230 °C, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa jsou chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3 nebo 1/1, automatické...
Salamandr digitální SD 42 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 4 topné elementy, 2 varianty náhřevu, maximální pracovní teplota 230 °C, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3, 1/1 nebo 4/3, automatické vypnutí po skončení cyklu, akustický...
Salamandr digitální automatický SD 37 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 3 topné elementy, nezávislé zapínání, 7 variant náhřevu maximální pracovní teplota 230 °C rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3 nebo 1/1, automatické vypnutí po...
Vodní gril GV 30 ET v celonerezovém provedení na jednu gastronádobu 1/1 o hloubce 65 mm, 1 varná zóna, jednoduché ovládání elektrické varianty pomocí hlavního vypínače a regulačního knoflíku, snadné vysunutí el. boxu s bezpečnostní pojistkou, dodáváno s nerezovou škrabkou na čištění.
Elektrická grilovací deska FTHR 90 EL. Plotna z oceli o síle 10 mm zajišťuje vynikající vedení tepla, deska je vybavena kontrolkou chodu a vyhřátí. Grilovací plocha desky je kombinovaná (rýhovaná/hladká) a má tři samostatně ovládané vyhřívání plochy. Deska obsahuje dvě zásuvky na odpadní tekutiny.
Kontaktní gril vodní elektrický CWK 98 ET se dvěma rošty, o rozměrech 550 x 630 mm, se zásobníkem na vodu, systém rovnoměrné distribuce tepla, 7 teplotních stupňů.
Kontaktní gril vodní elektrický CWK 94 ET se zásobníkem na vodu, rozměr roštu 270 x 630 cm, systém rovnoměrné distribuce tepla, 7 teplotních stupňů.
Fritéza elektrická F18D 64 ET třífázová, objem vany je 18 l a produkce až 15 kg/hod.
Konvektomat manuální EPM 1011 E v celonerezovém provedení s vnitřním LED osvětlením. Vývin páry nástřikem, bezpečnostní dvojité sklo lze rozebírat pro snadné čištění. Manuální nastavení hodnot, klapka pro odtah přebytečné páry, možnost změny rychlosti ventilátoru.
Konvektomat EPM 0511 E je celonerezový, manuální nastavení hodnot, vývin páry nástřikem, varné cykly - horký vzduch, kombinovaný provoz, parní režim, kapacita 5x GN 1/1, rozsah 50-300 °C.
STBB-2021EAM Konvektomat bojlerový s automatickým mytím o kapacitě 20 gastronádob 2/1, s dotykovým displejem, v celonerezovém provedení s funkcí kombinace horkého vzduchu a páry, automatickým předehříváním a zchlazením, teplotní rozmezí konvektomatu je 30-300 °C.
Konvektomat bojlerový STBB-2011E s automatickým mytím o kapacitě 20 gastronádob 1/1, s dotykovým displejem, v celonerezovém provedení s funkcí kombinace horkého vzduchu a páry, automatickým předehříváním a zchlazením, teplotní rozmezí konvektomatu je 30-300 °C.