Nejprodávanější

Vařič Sous-Vide v celonerezovém provedení pro snadné nízkoteplotní vaření ve varné lázni. Zařízení má kapacitu na 20 l - GN 1/1. Vařič kontroluje teplotu s přesností na 0,2 °C. Teplotní rozmezí vařiče je od 45 do 90 °C a je vhodný pro přípravu pokrmů mimo špičku.

Vařič Sous-Vide v celonerezovém provedení pro snadné nízkoteplotní vaření ve varné lázni. Zařízení má kapacitu na 13 l - GN 2/3. Vařič kontroluje teplotu s přesností na 0,2 °C. Teplotní rozmezí vařiče je od 45 do 90 °C a je vhodný pro přípravu pokrmů mimo špičku.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.