Smažení, pečení, grilování
- Konvektomaty
- Sporáky
- Grilování a Steaky
- Fritézy a udržovače hranolek
- Stolní zařízení
- Pekařské pece
- Horkovzdušné a konvekční trouby
- Varné kotle
- Smažící pánve
- Vařiče těstovin
- Sous vide
- Neutrální moduly
- Podestavby a podstavce
- Luxusní kuchyň DROP-IN
- Pece pro grilování na dřevěném uhlí
Nejprodávanější
Fritéza elektrická Redfox FE 07, objem oleje 8l, celonerezové provedení, produkce 7kg/h. Navíc madla, kryt a kontrolka chodu a nahřátí. Velkoplošné spirálové topné těleso prodlužuje jeho životnost a rovnoměrně zahřívá olejovou lázeň.
Fritéza elektrická FE 07 E má objem vany 8 l a je určena pro použití na podestavbě. Fritéza má i studenou zónu, kontrolku vyhřátí, síťový vypínač a pracovní i bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm.
Mikrovlnná trouba MWP1052-26 E s jedním magnetronem. Mikrovlnka má celonerezové provedení, kapacitu 25 litrů.
HD-3 Třítrnový, režim rychlého ohřevu, vypínač a kontrolka chodu, nahřátí na 100 °C.
Fritéza elektrická dvoukošová FE 77 s objemem 2x 8 l, celonerezové provedení, madla, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm, dlouhé topné těleso – nižší elektrické zatížení, kontrolka vyhřátí, síťový vypínač, regulace teploty 50°C až 190°C.
Fritéza elektrická dvoukošová FE 77 E v celonerezovém provedení se dvěma koši o objemu vany 8 l (koše i s víka jsou součástí balení) za pomoci speciálně upravených topných spirál smaží v teplotním rozmezí od 50°C do 190°C . Zařízení má síťový vypínač, kontrolku vyhřátí, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm i studenou zónu. Prodloužení životnosti zajišťuje dlouhé vinuté...
Elektrická grilovací deska FTH 30 E, hladká. Plotna z pískované oceli o síle 10 mm zajišťuje vynikající vedení tepla, deska je vybavena kontrolkou chodu a vyhřátí a díky hladkému povrchu se snadno čistí. Deska obsahuje zásuvku na odpadní tekutiny.
Fritéza elektrická FE 04E má objem vany 5 l a je určena pro použití na podestavbě. Je v celonerezovém provedení a má dlouhé topné těleso, díky kterému je elektrické zatížení nižší. Fritéza má i studenou zónu, kontrolku vyhřátí, síťový vypínač a pracovní i bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm.
HD-4 Čtyřtrový, režim rychlého ohřevu, nahřátí na 100 °C, vypínač a kontrolka chodu.
Fritéza elektrická FE 07V s výpustí, celonerezové provedení, obsah oleje 7-8l, produkce až 7kg/hod, navíc madla, kryt a lepší ochrana než levnější typy.
Elektrická třífázová smažicí pánev BR 70/80 E s nerezovou vanou o objemu 50 l, dno sklopné pánve je z nerezové oceli o tloušťce 12 mm, kontrolka chodu a nahřátí, ovládání teploty regulačním knoflíkem 50 – 300 °C, systém manuálního sklápění vybaven pružinou pro pohodlné vyklopení, prakticky tvarovaná výlevka vany pro minimalizaci ztrát při vylévání obsahu.
Fritéza elektrická FE 6113ELT o objemu 2 x 13l, třífázová, vypouštěcí kohoutek oleje uvnitř skříňky do nádoby s filtrem, produkce 28 kg/h, celonerezové provedení, velmi kvalitní a odolné koše. Teplotní rozsah 50 - 190 °C.
Fritéza elektrická FE 77T třífázová s vyšším výkonem 2x6 kW, celonerezové provedení, obsah oleje 2x 7-8l, produkce až 18 kg/hod.
Fritéza elektrická FE 04S s objemem 5L, celonerezové provedení, speciálně upravené nerezové topné spirály, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm, výkon až 6 kg/h.
Fritéza elektrická FE 04, celonerezové provedení, produkce až 5kg/hod, navíc madla, kryt a lepší ochrana než levnější typy, obsah oleje 5l, regulace teploty 50-190°C.
Indukční vařič RIB 3536 ET v celonerezovém provedení, digitální ovládací panel, LED displej, dva ventilátory, 12 výkonových stupňů, 9 teplotních stupňů, časovač.
Elektrická grilovací deska FTHC 90E hladká, třífázová, rozměr desky 97x48 cm. Chromované provedení zajišťuje vynikající vedení tepla a snadné čištění. Samostatné ovládání pro každou topnou zónu. Rovnoměrné rozložení tepla, kontrolky chodu nahřátí. Bez podestavby a odnímatelného lemu. Deska obsahuje zásuvku na odpadní tekutiny.
Elektrická grilovací deska FTHRC 30E hladká, rozměr chromované desky 32x48 cm. Chromované provedení zajišťuje vynikající vedené tepla a snadné čištění. Rovnoměrné rozložení tepla, kontrolky chodu nahřátí. Bez podestavby a odnímatelného lemu. Deska obsahuje zásuvku na odpadní tekutiny.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.