Smažení, pečení, grilování
-
Konvektomaty
-
Sporáky
-
Grilování a Steaky
-
Fritézy a udržovače hranolek
-
Stolní zařízení
-
Horkovzdušné a konvekční trouby
-
Varné kotle
-
Smažící pánve
-
Vařiče těstovin
-
Sous vide
-
Podestavby a podstavce
-
Luxusní kuchyň DROP-IN
Nejprodávanější

Elektrická fritéza REDFOX FE 07 s objemem vany 8 litrů, bez výpusti, teplotním rozsahem 50-190 °C, jedním košem a elektrickým zapalováním. Nerezová ocel, napětí 230 V, příkon 3 kW. Rozměry: 306 x 411 x 311 mm.

Elektrická fritéza REDFOX FE 07 E s objemem vany 8 litrů, bez výpusti, teplotním rozsahem 50 °C až 190 °C a jedním košem. Elektrické zapalování, nerezová ocel, napětí 230 V, příkon 3,000 kW. Rozměry: 265 x 412 x 311 mm.

Fritéza elektrická REDFOX FE 77 nabízí objem vany 8 litrů, nemá výpusť (kohout), max. teplota 190 °C, min. teplota 50 °C, dva koše, elektrické zapalování a nerezovou ocel jako povrchovou úpravu; rozměry zařízení jsou 574 x 450 x 311 mm.

Fritéza elektrická třífázová FE 77VT s výpustí, o objemu 8 + 8 l, koše a víka součástí balení, dlouhé topné těleso (velký povrch) – nižší elektrické zatížení, 2x výpustný ventil s bezpečnostní pojistkou.

Fritéza elektrická REDFOX FE 77E: Objem vany 8+8 litrů, bez výpusti, teplota max. 190°C a min. 50°C, dva koše, elektrické zapalování, nerezová ocel, napětí 230 V, příkon 6 kW, rozměry 533 x 412 x 311 mm.

Fritéza elektrická FE 77T třífázová s vyšším výkonem 2x6 kW, celonerezové provedení, obsah oleje 2x 7-8l, produkce až 18 kg/hod.

Fritéza elektrická FE 30EL objemu 8 l, s výpustným kohoutem a vysoce kvalitním košem, produkce 7 kg/h, celonerezové provedení, lisovaná vana. Teplotní rozsah 50 °C až 190 °C.

Fritéza elektrická třífázová FE 07VT s výpustí, o objemu 8 l, celonerezová zvládne až 9 kg/hod. Navíc madla,kryt a lepší ochrana. Má 6 kW příkon. Rozměr koše 210 x 235 x 100 mm.

Vařič těstovin REDFOX VT 07 E elektrický, hloubka 420mm, stolní bez výpustě, v celonerezovém provedení, o objemu 8l, lisovaná vana, bezpečnostní termostat, regulace teploty 30-110 °C

Fritéza elektrická dvoukošová REDFOX FE 60ELT třífázová, o objemu 2 x 8 l, 2x lisovaná vana. Fritéza má dvě výpustě, určena pro použití na stole nebo na podestavbě, lehce odnímatelná hlava fritézy, snadné čištění. Teplotní rozsah 50 °C až 190 °C. Díky vinutému topnému tělesu se rozvnoměrně nahřívá olejová lázeň.

Vařič těstovin dvojitý VT 60 EL, celonerezové provedení, lisovaná vana, bezpečnostní termostat 130 °C, 2x přední výpust vody s bezpečnostní pojistkou, topné těleso je vyrobeno z materiálu Incoloy 800.

Fritéza elektrická REDFOX FE 74 s objemem vany 8 litrů, bez výpusti, teplotní rozmezí 50-190 °C, dva koše. Elektrické zapalování, nerezová ocel, napětí 230 V, příkon 5,100 kW. Rozměry: 448 x 412 x 311 mm.

Fritéza elektrická FE 07V s výpustí, celonerezové provedení, obsah oleje 7-8l, produkce až 7kg/hod, navíc madla, kryt a lepší ochrana než levnější typy.

Vařič těstovin REDFOX VT 07 E/V elektrický, hloubka 420mm, stolní s výpustí, v celonerezovém provedení, o objemu 8l, lisovaná vana, bezpečnostní termostat, přední výpust vody s bezpečnostní pojistkou, regulace teploty 30-110 °C.

Fritéza plynová stolní F2/8T 94G o objemu 8+8 l v nerezovém provedení s prolisovanou vrchní deskou je vybavena 2 koši, 2 vanami, bezpečnostním termočlánkem a nastavitelnými nožičkami. Výpusť má na čelním panelu.

Fritéza elektrická F2/8T 94ET stolní zařízení v nerezovém provedení s objemem 8+8 l, s prolisovanou vrchní, deskou je vybavena bezpečnostním termostatem a nastavitelnými nožičkami. Počet košů 2×, počet van 2×. Fritéza má kontrolky chodu a nahřátí, bezpečnostní termostat a nastavitelné nožičky. Teplotní rozsah 50 °C až 190 °C.

Fritéza elektrická F13T 94ET o objemu vany v nerezovém provedení s výpustí na čelní straně se dvěma koši o rozměru 280 x 290 x 100 mm je stolní zařízení s kontrolkou chodu a nahřátí. Teplotní rozsah 50 °C až 190 °C.

Fritéza plynová FE 30GL o objemu 8 l, v celonerezovém provedení s madly, regulace teploty je od 50 °C do 190 °C. Zařízení má lisovanou vanu ve tvaru V, tím je zajištěna studená zóna jež zabraňuje přepalování zbytků potravin v lázni. Plynové hořáky jsou umístěny mimo vanu, proto je velmi snadné čistit komoru.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.