Smažení, pečení, grilování
- Konvektomaty
- Sporáky
- Grilování a Steaky
- Fritézy a udržovače hranolek
- Stolní zařízení
- Pekařské pece
- Horkovzdušné a konvekční trouby
- Varné kotle
- Smažící pánve
- Vařiče těstovin
- Sous vide
- Neutrální moduly
- Podestavby a podstavce
- Luxusní kuchyň DROP-IN
- Pece pro grilování na dřevěném uhlí
Nejprodávanější
Fritéza dvojitá elektrická, vana objem: 2x 10l, výpust, studená zóna, regulace teploty: 50-190 °C, třífázová.
Fritéza elektrická třífázová F2/10T 66ET o objemu 2 x 10 l, 2x koš rozměr: 200 x 300 x 100, včetně košů a vík, přední výpust oleje s bezpečnostní pojistkou, sklopné spirály pro snadné čištění, pojistný termostat.
Fritéza elektrická F2/10T 66EM o objemu 2 x 10 l, 2x koš, rozměr: 200 x 300 x 100 mm, včetně košů a vík, pojistný termostat.
Fritéza elektrická F10T 63ET třífázová o objemu 10 l, přední výpust oleje s bezpečnostní pojistkou, sklopné spirály pro snadné čištění, pojistný termostat. Teplotní rozsah 50 – 190 °C.
Fritéza elektrická F10 T 63EM o objemu 10 l, přední výpust oleje s bezpečnostní pojistkou, sklopné spirály pro snadné čištění, pojistný termostat. Teplotní rozsah 50-190 °C.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.