Smažení, pečení, grilování
-
Konvektomaty
-
Sporáky
-
Grilování a Steaky
-
Fritézy a udržovače hranolek
-
Stolní zařízení
-
Horkovzdušné a konvekční trouby
-
Varné kotle
-
Smažící pánve
-
Vařiče těstovin
-
Sous vide
-
Podestavby a podstavce
-
Luxusní kuchyň DROP-IN
Nejprodávanější

Vařič Sous-Vide v celonerezovém provedení pro snadné nízkoteplotní vaření ve varné lázni. Zařízení má kapacitu na 20 l - GN 1/1. Vařič kontroluje teplotu s přesností na 0,2 °C. Teplotní rozmezí vařiče je od 45 do 90 °C a je vhodný pro přípravu pokrmů mimo špičku.

Sporák stolní sklokeramický, třífázový, 2x varné pole: 2,5 kW.

Kombinovaný plynový sporák RM CF6 610 GEM v celonerezovém provedení nabízí 6 výkonných plynových hořáků (3x 3,5 kW, 3x 5,5 kW) a elektrickou horkovzdušnou troubu GN 1/1 s regulací teploty 50-300 °C. Snadná údržba díky lisované desce, bezpečnostní prvky zahrnují termočlánek a pojistný termostat. Dodáváno pro zemní plyn, včetně trysek na propan butan.

REDFOX SP 31 GLS, plynový, 1 hořák s příkonem 8 kW, bez trouby, manuální zapalování, celkový příkon 8 kW, hmotnost 18 kg, rozměry produktu 330x600x290 mm.

Indukční vařič SLI42 elektrický s LED displejem a ukazatelem úrovně výkonu 1 – 9. Zařízení má čtyři zóny o příkonu 2 x 1 kW a 2 x 2 kW, sklokeramická deska zajišťuje snadnou údržbu. Sporák má termostatickou ochranu proti přehřátí.

Indukční vařič SLI3W elektrický, s LED displejem. Kontaktní sklokeramická plotýnka o příkonu 2,4kW předává energii přímo do pokrmu. S funkcí ukazatele úrovně výkonu 1 – 9 a funkcí automatického zahřátí.

Indukční vařič SLI3 elektrický, s LED displejem. Sklokeramická plotýnka o příkonu 2,4kW zajišťuje snadnou údržbu a čistění. S funkcí ukazatele úrovně výkonu 1 – 9 a funkcí automatického zahřátí.

Indukční vařič SLI21 s dvěma zónami vpředu i vzadu, nerezová konstrukce s LED displejem a ukazatelem úrovně výkonu. Otočné ovládací knoflíky a funkce automatického zahřátí. Plotna má ukazatele zbytkového tepla.

Stolní indukční sporák PCID 64ET nabízí dvě výkonné zóny s příkonem 10 kW, nerezovou povrchovou úpravu a mechanické ovládání. Kompaktní rozměry (šířka 400 mm, hloubka 600 mm) a šest stupňů regulace výkonu ho činí ideálním pro profesionální kuchyně. Napětí 400 V, krytí IPX5, tloušťka desky 2 mm.

Indukční vařič PCIWT 64ET elektrický, třífázový, bez podestavby. Kontaktní sklokeramická deska o příkonu 5kW předává energii přímo do pokrmu. Sporák má 6 teplotních stupňů a termostatickou ochranu proti přehřátí.

Indukční vařič PCIT 64ET elektrický, třífázový. Sklokeramická plotýnka o příkonu 5kW zajišťuje snadnou údržbu a čistění. Sporák má 6 teplotních stupňů a termostatickou ochranu proti přehřátí.

Kombinovaný plynový sporák RM CF3 612 GEMV v celonerezovém provedení nabízí 3 výkonné plynové hořáky (2x 10 kW, 1x 7 kW) a elektrickou horkovzdušnou troubu GN 1/1 s regulací teploty 50-300 °C. Snadná údržba díky lisované desce, bezpečnostní prvky zahrnují termočlánek a pojistný termostat. Dodáváno pro zemní plyn, včetně trysek na propan butan.

Fritéza plynová FE 30GL o objemu 8 l, v celonerezovém provedení s madly, regulace teploty je od 50 °C do 190 °C. Zařízení má lisovanou vanu ve tvaru V, tím je zajištěna studená zóna jež zabraňuje přepalování zbytků potravin v lázni. Plynové hořáky jsou umístěny mimo vanu, proto je velmi snadné čistit komoru.

Plynová vodní lázeň BMT-64G. Vana pro GN 1/1 + 2x 1/4 - 150 mm s výpustním kohoutem a kolenem a přední výpustí vody s bezpečnostní pojistkou.

Gril na gyros Potis E4 elektrický je určen na max. množství 80 kg masa. Zařízení je vybaveno nerezovými topnými spirálami s šamotovým akumulačním obložením za topnými tělesy. Posuv vzdálenosti motoru, jehly a naklánění jehly umožňuje lépe regulovat teplotu v jednotlivých úrovních tepelně opracovávaného produktu.

Fritéza elektrická F18D 64 ET třífázová, objem vany je 18 l a produkce až 15 kg/hod.

Výkonná plynová stolička SP 6050 L v celonerezovém provedení, tuhá jeklová konstrukce s robustním nerezovým horním roštem pro hrnce do průměru 600mm. Masivní, snadno rozebíratelný hořák s výkonem 14 kW vybaven bezpečnostním ventilem s věčným plamínkem.

Neutrální modul s dřezem
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.