Smažení, pečení, grilování
-
Konvektomaty
-
Sporáky
-
Grilování a Steaky
-
Fritézy a udržovače hranolek
-
Stolní zařízení
-
Horkovzdušné a konvekční trouby
-
Varné kotle
-
Smažící pánve
-
Vařiče těstovin
-
Sous vide
-
Podestavby a podstavce
-
Luxusní kuchyň DROP-IN
Nejprodávanější

Plynový sporák SP 70/40 G, dvouřadé hořáky o výkonu 4,5 a 7,5 kW, velikost modulu 400 mm, litinový rošt, hořáky vybaveny věčným plamínkem, bezpečnostní prvek – termočlánek, horní lisovaná deska pro snadnou údržbu.

Sporák stolní sklokeramický, třífázový, 2x varné pole: 2,5 kW.

Kontaktní gril Fiamma GR 4.1L elektrický hladká pracovní plocha litina teplotní rozsah 0-250 °C příkon 1,8 kW napětí 230 V hmotnost 20 kg rozměry pracovní plochy 255x245 mm rozměry produktu 400x430x240 mm.

Kontaktní gril Fiamma GR 4.1, elektrická, rýhovaná litinová plocha, teplotní rozsah 0-250 °C, příkon 1,8 kW, napětí 230 V, hmotnost 20 kg, velikost pracovní plochy 255x245 mm, rozměry produktu 400x430x240 mm.

Plynová stolička v ocelové černém lakovaném provedení, vybavena termopojistkou, a piezo zapalováním. Připojení na PB láhev, spotřeba 500 g/h.

SPL 70/40 E sporák elektrický s 2 tálovými plotnami a podestavbou s šesti stupňovou regulací výkonu v rozmezí 50-400 °C. Lisovaná horní deska z jednoho kusu nerezového plechu pro snadnější čištění.

Plynový sporák SPB 70/04 G, jednořadé hořáky o výkonu 3,5 a 6 kW, velikost modulu 400 mm, litinový rošt z AISI 304 z kulatiny o průměru 10 mm, hořáky vybaveny věčným plamínkem, bezpečnostní prvek – termočlánek, horní lisovaná deska pro snadnou údržbu, stupeň krytí ovládacích prvků IPX4.

Grilovací deska hladká FTH 70/04 G, plynová, hladká pracovní plocha, tloušťka 12 mm, teplotní rozsah 50°C - 300°C, výkon 7,000 W, hmotnost 38 kg, rozměry pracovní plochy 396 x 510 mm, rozměry produktu 400 x 700 x 330 mm.

Fritéza elektrická třífázová FE 70/04E o objemu 13 l, s pojistným termostatem proti vzplanutí oleje. Těleso je umístěno tak, aby bylo dosaženo tzv. „studené zóny“. víko a koš součástí dodávky.

Kontaktní gril Fiamma GR 4.1LTL, elektrický, hladká pracovní plocha, litina, teplotní rozsah 0-250 °C, příkon 1,8 kW, napětí 230 V, hmotnost 20 kg, rozměry pracovní plochy 255x245 mm, celkové rozměry produktu 400x430x240 mm.

Grilovací deska REDFOX FTRC 70/40 E třífázová, rýhovaná s plotnou z pochromované oceli se systémem rovnoměrného nahřátí a akumulací tepla, s vysokým odnímatelným lemem pro snadné čištění, zásuvkou na odpadní tekutiny a podestavbou.

Vařič těstovin elektrický CP 76 ET třífázový, rozměr vany: 310 x 335 x 220 mm, ventil pro napouštění vody, přepad vody, výpustný kohout, vana z nerezové oceli - vysoce odolná vůči slané vodě, bezpečnostní termostat.

Stolní indukční sporák PCID 64ET nabízí dvě výkonné zóny s příkonem 10 kW, nerezovou povrchovou úpravu a mechanické ovládání. Kompaktní rozměry (šířka 400 mm, hloubka 600 mm) a šest stupňů regulace výkonu ho činí ideálním pro profesionální kuchyně. Napětí 400 V, krytí IPX5, tloušťka desky 2 mm.

Elektrický sporák PCQT 94ET, třífázový, v celonerezovém provedení, 2x čtvercová plotýnka 4 kW. Varná jednotka pro použití na stole nebo na podestavbě. Má 7 teplotních stupňů a termostatickou ochranu proti přehřátí.

Sporák elektrický PCQ 94ET v nerezovém provedení, třífázový, 2x čtvercová plotýnka, s podestavbou, hořák litinový, rozebíratelný, s vnitřním a vnějším hořením, prolisovaná vrchní deska pro komfortní údržbu a čištění. Teplotní rozsah 50 °C až 300 °C.

Sporák elektrický PCT 94ET v nerezovém stolním provedení se 2 zónami a napájením na 400 V má prolisovanou vrchní desku a vnitřní termostatickou ochranu proti přehřátí. Teplotní rozsah 50 °C až 300 °C.

Sporák elektrický PC 74ET třífázový, celonerezové provedení s podestavbou, 2x kulatá plotýnka, vnitřní termostatická ochrana plotny proti přehřátí, dvířka nejsou součástí – možno dokoupit.

Sporák elektrický PCT 74ET třífázový v celonerezovém provedení s 2x kulatou plotýnkou, bez podestavby, vhodný k zabudování do linky, vnitřní termostatická ochrana plotny proti přehřátí. Teplotní rozsah 50 °C až 300 °C.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.