Smažení, pečení, grilování
- Konvektomaty
- Sporáky
- Grilování a Steaky
- Fritézy a udržovače hranolek
- Stolní zařízení
- Pekařské pece
- Horkovzdušné a konvekční trouby
- Varné kotle
- Smažící pánve
- Vařiče těstovin
- Sous vide
- Neutrální moduly
- Podestavby a podstavce
- Luxusní kuchyň DROP-IN
- Pece pro grilování na dřevěném uhlí
Nejprodávanější
Plynový sporák SP 70/40 G, dvouřadé hořáky o výkonu 4,5 a 7,5 kW, velikost modulu 400 mm, litinový rošt, hořáky vybaveny věčným plamínkem, bezpečnostní prvek – termočlánek, horní lisovaná deska pro snadnou údržbu.
SPL 70/40 E sporák elektrický s 2 tálovými plotnami a podestavbou s šesti stupňovou regulací výkonu v rozmezí 50-400 °C. Lisovaná horní deska z jednoho kusu nerezového plechu pro snadnější čištění.
Fritéza elektrická třífázová FE 70/04E o objemu 13 l, s pojistným termostatem proti vzplanutí oleje. Těleso je umístěno tak, aby bylo dosaženo tzv. „studené zóny“. víko a koš součástí dodávky.
Fritéza elektrická třífázová F13 64ET s podestavbou 13 l, výpust do podestavby – nerezová nádoba s filtrem, včetně koše a víka, sklopná spirála pro snadné čištění, pojistný termostat.
Grilovací deska REDFOX FTRC 70/40 E třífázová, rýhovaná s plotnou z pochromované oceli se systémem rovnoměrného nahřátí a akumulací tepla, s vysokým odnímatelným lemem pro snadné čištění, zásuvkou na odpadní tekutiny a podestavbou.
Vařič těstovin elektrický CP 76 ET třífázový, rozměr vany: 310 x 335 x 220 mm, ventil pro napouštění vody, přepad vody, výpustný kohout, vana z nerezové oceli - vysoce odolná vůči slané vodě, bezpečnostní termostat.
Stolní indukční sporák PCID 64ET nabízí dvě výkonné zóny s příkonem 10 kW, nerezovou povrchovou úpravu a mechanické ovládání. Kompaktní rozměry (šířka 400 mm, hloubka 600 mm) a šest stupňů regulace výkonu ho činí ideálním pro profesionální kuchyně. Napětí 400 V, krytí IPX5, tloušťka desky 2 mm.
Elektrický sporák PCQT 94ET, třífázový, v celonerezovém provedení, 2x čtvercová plotýnka 4 kW. Varná jednotka pro použití na stole nebo na podestavbě. Má 7 teplotních stupňů a termostatickou ochranu proti přehřátí.
Sporák elektrický PCQ 94ET v nerezovém provedení, třífázový, 2x čtvercová plotýnka, s podestavbou, hořák litinový, rozebíratelný, s vnitřním a vnějším hořením, prolisovaná vrchní deska pro komfortní údržbu a čištění. Teplotní rozsah 50 °C až 300 °C.
Sporák elektrický PCT 94ET v nerezovém stolním provedení se 2 zónami a napájením na 400 V má prolisovanou vrchní desku a vnitřní termostatickou ochranu proti přehřátí. Teplotní rozsah 50 °C až 300 °C.
Sporák elektrický PC 74ET třífázový, celonerezové provedení s podestavbou, 2x kulatá plotýnka, vnitřní termostatická ochrana plotny proti přehřátí, dvířka nejsou součástí – možno dokoupit.
Sporák elektrický PCT 74ET třífázový v celonerezovém provedení s 2x kulatou plotýnkou, bez podestavby, vhodný k zabudování do linky, vnitřní termostatická ochrana plotny proti přehřátí. Teplotní rozsah 50 °C až 300 °C.
Indukční vařič PCIWT 64ET elektrický, třífázový, bez podestavby. Kontaktní sklokeramická deska o příkonu 5kW předává energii přímo do pokrmu. Sporák má 6 teplotních stupňů a termostatickou ochranu proti přehřátí.
Indukční vařič PCIT 64ET elektrický, třífázový. Sklokeramická plotýnka o příkonu 5kW zajišťuje snadnou údržbu a čistění. Sporák má 6 teplotních stupňů a termostatickou ochranu proti přehřátí.
Indukční vařič PCIW 74ET elektrický, třífázový, s podestavbou. Kontaktní sklokeramická deska o příkonu 5kW předává energii přímo do pokrmu. Sporák má 7 teplotních stupňů a termostatickou ochranu proti přehřátí.
Fritéza plynová FE 90 4017G s objemem 17 l. Fritézy jsou vybaveny pojistným termostatem, který kontroluje teplotu oleje, aby nepřekročil bod vzplanutí. Otočné topné těleso z AISI 304 umožňuje snadné čištění vany. Díky mikrospínači topné těleso nehřeje, dokud není ve správné poloze.
Plynová grilovací deska REDFOX FTRC 90/40 G, rýhovaná, o rozměru desky 31x65 cm. Plotna z chromu zajišťuje vynikající vedení tepla a snadné čištění. Deska je vybavena kontrolkou chodu a nahřátí, piezzo zapalováním - věčný plamen. Deska obsahuje zásuvku na odpadní tekutiny, dodáváno v provedení na zemní plyn + trysky na propan butan.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.