Smažení, pečení, grilování
- Konvektomaty
- Sporáky
- Grilování a Steaky
- Fritézy a udržovače hranolek
- Stolní zařízení
- Pekařské pece
- Horkovzdušné a konvekční trouby
- Varné kotle
- Smažící pánve
- Vařiče těstovin
- Sous vide
- Neutrální moduly
- Podestavby a podstavce
- Luxusní kuchyň DROP-IN
- Pece pro grilování na dřevěném uhlí
Nejprodávanější
Podstavec pod konvektomat MPD 1011 se zásuvy. Nerezové provedení
Fritéza elektrická dvoukošová FE 77 V s výpustí, o objemu 8 +8 l, celonerezové provedení, síťový vypínač, regulace teploty 50 °C až 190 °C, koše a víka součástí balení, 2x napájení 230V.
Podestavba uzavřená P 70/40 D s dveřmi, v nerezovém provedeni.
Podestavba je vhodná pro konvektomaty MPD nebo EPM 0511, 0711. Podstavec má 8 zásuvů pro GN.
Fritéza elektrická F18D 64 ET třífázová, objem vany je 18 l a produkce až 15 kg/hod.
Sporák stolní elektrický, třífázový, 2x čtvercová plotýnka: 2,6 kW.
Sporák stolní elektrický, třífázový, 2x kulatá plotýnka: 2,6 kW.
Fritéza F16L 66 ET o objemu 16l, třífázová, pro použití na stole nebo na podestavbě, lisovaná vana, studená zóna pod topným tělesem, bezpečnostní termostat 235 °C, lehce odnímatelná hlava fritézy.
Vařič těstovin dvojitý VT 60 EL, celonerezové provedení, lisovaná vana, bezpečnostní termostat 130 °C, 2x přední výpust vody s bezpečnostní pojistkou, topné těleso je vyrobeno z materiálu Incoloy 800.
Kontaktní gril rýhovaný PS 2010 R, celonerezové provedení, grilovací deska z ocelové slitiny s vysokou tepelnou vodivostí, kontrolka chodu a vyhřátí, síťový vypínač, zásuvka na odpadní tekutiny, pro horní desku je standardní rýhovaný povrch, rýhovaná dolní deska.
Kontaktní gril hladký PS 2010 L, celonerezové provedení, grilovací deska z ocelové slitiny s vysokou tepelnou vodivostí, kontrolka chodu a vyhřátí, síťový vypínač, zásuvka na odpadní tekutiny, pro horní desku je standardní rýhovaný povrch, hladká dolní deska.
PCT 63 G sporák stolní plynový, dva hořáky s vnitřním a vnějším hořením a piezzo zapalováním (1x 3,5 kW + 1x 5,5 kW). Zařízení má litinové rošty a pojistný ventil termočlánku.
Neutrální modul s dřezem LAT 64, dřez: 290 x 350 x 140 mm, leštěná nerezová ocel, baterie s prodlouženým ramenem, celý modul z nerezové oceli AISI 304.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.