Smažení, pečení, grilování
- Konvektomaty
- Sporáky
- Grilování a Steaky
- Fritézy a udržovače hranolek
- Stolní zařízení
- Pekařské pece
- Horkovzdušné a konvekční trouby
- Varné kotle
- Smažící pánve
- Vařiče těstovin
- Sous vide
- Neutrální moduly
- Podestavby a podstavce
- Luxusní kuchyň DROP-IN
- Pece pro grilování na dřevěném uhlí
Nejprodávanější
Fritéza elektrická Redfox FE 07, objem oleje 8l, celonerezové provedení, produkce 7kg/h. Navíc madla, kryt a kontrolka chodu a nahřátí. Velkoplošné spirálové topné těleso prodlužuje jeho životnost a rovnoměrně zahřívá olejovou lázeň.
Fritéza elektrická FE 07 E má objem vany 8 l a je určena pro použití na podestavbě. Fritéza má i studenou zónu, kontrolku vyhřátí, síťový vypínač a pracovní i bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm.
Fritéza elektrická dvoukošová FE 77 s objemem 2x 8 l, celonerezové provedení, madla, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm, dlouhé topné těleso – nižší elektrické zatížení, kontrolka vyhřátí, síťový vypínač, regulace teploty 50°C až 190°C.
Fritéza elektrická dvoukošová FE 77 E v celonerezovém provedení se dvěma koši o objemu vany 8 l (koše i s víka jsou součástí balení) za pomoci speciálně upravených topných spirál smaží v teplotním rozmezí od 50°C do 190°C . Zařízení má síťový vypínač, kontrolku vyhřátí, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm i studenou zónu. Prodloužení životnosti zajišťuje dlouhé vinuté...
Fritéza elektrická FE 04E má objem vany 5 l a je určena pro použití na podestavbě. Je v celonerezovém provedení a má dlouhé topné těleso, díky kterému je elektrické zatížení nižší. Fritéza má i studenou zónu, kontrolku vyhřátí, síťový vypínač a pracovní i bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm.
Fritéza elektrická FE 77T třífázová s vyšším výkonem 2x6 kW, celonerezové provedení, obsah oleje 2x 7-8l, produkce až 18 kg/hod.
Fritéza elektrická FE 04S s objemem 5L, celonerezové provedení, speciálně upravené nerezové topné spirály, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm, výkon až 6 kg/h.
Fritéza elektrická FE 04, celonerezové provedení, produkce až 5kg/hod, navíc madla, kryt a lepší ochrana než levnější typy, obsah oleje 5l, regulace teploty 50-190°C.
Udržovač hranolek REDFOX UHL 11, nádoba GN 1/1-65, pouze horní ohřev infralampou.
Fritéza elektrická třífázová FE 07, o objemu 8 l, celonerezová zvládne až 7 kg/hod. Navíc madla, kryt a lepší ochranu. Má 6kw příkon. Rozměr koše 210 x 235 x 100 mm
WE-12 Ohřívač párků jednoduchý, kapacita 1x GN 1/2 – 150 mm, topné těleso pod dnem vany.
Fritéza elektrická dvoukošová FE 44 S, o objemu 5 + 5 l, speciálně upravené nerezové topné spirály, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm, dlouhé topné těleso (velký povrch) – nižší elektrické zatížení, studená zóna, kontrolka vyhřátí.
Fritéza elektrická dvoukošová FE 44 o objemu 5 + 5 l, speciálně upravené nerezové topné spirály, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm, dlouhé topné těleso (velký povrch) – nižší elektrické zatížení, studená zóna.
Fritéza elektrická dvoukošová FE 77 E v celonerezovém provedení se dvěma koši o objemu vany 8 l (koše i s víka jsou součástí balení) za pomoci speciálně upravených topných spirál smaží v teplotním rozmezí od 50°C do 190°C . Zařízení má síťový vypínač, kontrolku vyhřátí, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm i studenou zónu. Prodloužení životnosti zajišťuje dlouhé vinuté...
Fritéza elektrická dvoukošová FE 77 s objemem 2x 8 l, celonerezové provedení, madla, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm, dlouhé topné těleso – nižší elektrické zatížení, kontrolka vyhřátí, síťový vypínač, regulace teploty 50°C až 190°C.
Fritéza elektrická dvoukošová FE 44 E v celonerezovém provedení má dvě vany o objemu 5 l a je určena k použití na podestavbě. Zařízení má topné vinuté těleso s velkým povrchem pro prodloužení jeho životnosti a rovnoměrné nahřátí olejové lázně i mikrospínač vypínající topná tělesa při nesprávném usazení el. boxu v držáku.
Fritéza elektrická dvoukošová REDFOX 8 + 8 l na ryby FE 88 v celonerezovém provedení s madly, se speciálně upravenými topnými spirálami i termostatem s keramickým pláštěm. Koše a víka jsou součástí balení.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.