Smažení, pečení, grilování
- Konvektomaty
- Sporáky
- Grilování a Steaky
- Fritézy a udržovače hranolek
- Stolní zařízení
- Pekařské pece
- Horkovzdušné a konvekční trouby
- Varné kotle
- Smažící pánve
- Vařiče těstovin
- Sous vide
- Neutrální moduly
- Podestavby a podstavce
- Luxusní kuchyň DROP-IN
- Pece pro grilování na dřevěném uhlí
Nejprodávanější
Vařič Sous-Vide v celonerezovém provedení pro snadné nízkoteplotní vaření ve varné lázni. Zařízení má kapacitu na 20 l - GN 1/1. Vařič kontroluje teplotu s přesností na 0,2 °C. Teplotní rozmezí vařiče je od 45 do 90 °C a je vhodný pro přípravu pokrmů mimo špičku.
Fritéza elektrická FE 07V s výpustí, celonerezové provedení, obsah oleje 7-8l, produkce až 7kg/hod, navíc madla, kryt a lepší ochrana než levnější typy.
Fritéza elektrická FE 6113ELT o objemu 2 x 13l, třífázová, vypouštěcí kohoutek oleje uvnitř skříňky do nádoby s filtrem, produkce 28 kg/h, celonerezové provedení, velmi kvalitní a odolné koše. Teplotní rozsah 50 - 190 °C.
Fritéza elektrická třífázová FE 77VT s výpustí, o objemu 8 + 8 l, koše a víka součástí balení, dlouhé topné těleso (velký povrch) – nižší elektrické zatížení, 2x výpustný ventil s bezpečnostní pojistkou.
Fritéza elektrická dvoukošová FE 77 V s výpustí, o objemu 8 +8 l, celonerezové provedení, síťový vypínač, regulace teploty 50 °C až 190 °C, koše a víka součástí balení, 2x napájení 230V.
Fritéza elektrická třífázová FE 10T, o objemu 8 l, celonerezové provedení s výpustí a madly. Výkon až 10 kg/hod. Pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm. Kontrolka vyhřátí, studená zóna.
Fritéza elektrická dvoukošová FE 1010 T třífázová s výpustí, koše 2x 11 l, kapacita 20 kg/hod, teplota 50-190°C, rozměr koše 300 x 240 x 120 mm, 2x výpustný ventil s bezpečnostní pojistkou a madly.
Fritéza elektrická třífázová FE 07VT s výpustí, o objemu 8 l, celonerezová zvládne až 9 kg/hod. Navíc madla,kryt a lepší ochrana. Má 6 kW příkon. Rozměr koše 210 x 235 x 100 mm.
Varný kotel nepřímý elektrický BI 70 80 50 E o objemu 50 l, v nerezovém provedení. Poloautomatické plněné duplikátoru, napoštění a dopouštění pomocí mechanického kohoutu. Regulace tlaku páry je automatická - presostat reguluje výkon zařízení. Výpusť má bezpečnostní pojistku. Napouštění studené vody.
Varný kotel plynový BIQ 90/100 200 G s objemem 183 l, automatické zapalování hořáku s ionizační sondou. Kontrolní kohout naplnění duplikátoru vodou s bezpečnostní tlakovou armaturou, armatura obsahuje ukazatel tlaku (manometr), plynule nastavitelný výkon.
Varný kotel nepřímý elektrický BIQ 90/100 200 E s objemem 183 l, poloautomatické dopouštění duplikátoru, možno volit plný nebo poloviční výkon topných těles, výpustný kónický ventil, baterie na studenou vodu, regulace tlaku páry automatická s bezpečnostní pojistnou armaturou.
Elektrická fritéza FE 70/80E v celonerezovém provedení se dvěma koši o objemu 17 l má výpusť do podestavby a otočné topné těleso umístěno tak, aby bylo dosaženo tzv. „studené zóny“. Fritéza je vybavena pojistným termostatem, který kontroluje teplotu oleje, aby nepřekročil bod vzplanutí.
Fritéza elektrická třífázová FE 70/04E o objemu 13 l, s pojistným termostatem proti vzplanutí oleje. Těleso je umístěno tak, aby bylo dosaženo tzv. „studené zóny“. víko a koš součástí dodávky.
WEV-12 Ohřívač párků jednoduchý, výpustný kohout s bezpečnostní pojistkou, kapacita 1x GN 1/2 – 150 mm, síťový vypínač, odklopné víko.
Fritéza elektrická FE 30EL objemu 8 l, s výpustným kohoutem a vysoce kvalitním košem, produkce 7 kg/h, celonerezové provedení, lisovaná vana. Teplotní rozsah 50 °C až 190 °C.
Fritéza elektrická třífázová F13 64ET s podestavbou 13 l, výpust do podestavby – nerezová nádoba s filtrem, včetně koše a víka, sklopná spirála pro snadné čištění, pojistný termostat.
Vařič těstovin elektrický CP 76 ET třífázový, rozměr vany: 310 x 335 x 220 mm, ventil pro napouštění vody, přepad vody, výpustný kohout, vana z nerezové oceli - vysoce odolná vůči slané vodě, bezpečnostní termostat.
Varný kotel nepřímý plynový REDFOX BIQ 90/140 300GAWF o objemu 300 l, velkokapacitní s automatickým dopouštěním, nepřímý, automatické zapalování hořáku s ionizační sondou, s užitným objemem 183 l. Kontrolní kohout naplnění duplikátoru vodou s bezpečnostní tlakovou armaturou, armatura obsahuje ukazatel tlaku (manometr), plynule nastavitelný výkon.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.