Smažení, pečení, grilování
- Konvektomaty
- Sporáky
- Grilování a Steaky
- Fritézy a udržovače hranolek
- Stolní zařízení
- Pekařské pece
- Horkovzdušné a konvekční trouby
- Varné kotle
- Smažící pánve
- Vařiče těstovin
- Sous vide
- Neutrální moduly
- Podestavby a podstavce
- Luxusní kuchyň DROP-IN
- Pece pro grilování na dřevěném uhlí
Nejprodávanější
Salamandr digitální dotykový ST 32, 3 topné elementy, 2 varianty náhřevu, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa jsou chráněna difuzním sklem, dotykový ovládací panel s displejem.
Salamandr digitální dotykový ST 42 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 4 topné elementy, 2 varianty náhřevu, maximální pracovní teplota 230°C, rychlý nástup teploty 200°C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, dotykový ovládací panel s displejem, automatické vypnutí po skončení cyklu, akustický signál, velikosti...
Salamandr digitální SD-32 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 3 topné elementy, 2 varianty náhřevu, maximální pracovní teplota 230 °C, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3 nebo 1/1, automatické vypnutí po skončení cyklu, akustický signál.
Salamandr digitální automatický SD 46 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 3 topné elementy, nezávislé zapínání, 7 variant náhřevu, maximální pracovní teplota 230 °C, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa jsou chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3 nebo 1/1, automatické...
Salamandr digitální SD 42 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 4 topné elementy, 2 varianty náhřevu, maximální pracovní teplota 230 °C, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3, 1/1 nebo 4/3, automatické vypnutí po skončení cyklu, akustický...
Salamandr digitální automatický SD 37 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 3 topné elementy, nezávislé zapínání, 7 variant náhřevu maximální pracovní teplota 230 °C rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikosti gastronádob 2/3 nebo 1/1, automatické vypnutí po...
Salamandr digitální SD 21 s plynule posuvnou vrchní částí s tělesy, 2 topné elementy, 2 varianty náhřevu, maximální pracovní teplota 230 °C, rychlý nástup teploty 200 °C za 8 vteřin, topná tělesa chráněná difuzním sklem, automatická regulace teploty, snadné namontování na stěnu, ovládací panel s displejem, velikost gastronádoby 2/3, automatické vypnutí po skončení cyklu, akustický signál.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.