Smažení, pečení, grilování
- Konvektomaty
- Sporáky
- Grilování a Steaky
- Fritézy a udržovače hranolek
- Stolní zařízení
- Pekařské pece
- Horkovzdušné a konvekční trouby
- Varné kotle
- Smažící pánve
- Vařiče těstovin
- Sous vide
- Neutrální moduly
- Podestavby a podstavce
- Luxusní kuchyň DROP-IN
- Pece pro grilování na dřevěném uhlí
Nejprodávanější
Fritéza elektrická Redfox FE 07, objem oleje 8l, celonerezové provedení, produkce 7kg/h. Navíc madla, kryt a kontrolka chodu a nahřátí. Velkoplošné spirálové topné těleso prodlužuje jeho životnost a rovnoměrně zahřívá olejovou lázeň.
Fritéza elektrická FE 07 E má objem vany 8 l a je určena pro použití na podestavbě. Fritéza má i studenou zónu, kontrolku vyhřátí, síťový vypínač a pracovní i bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm.
Fritéza elektrická dvoukošová FE 77 s objemem 2x 8 l, celonerezové provedení, madla, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm, dlouhé topné těleso – nižší elektrické zatížení, kontrolka vyhřátí, síťový vypínač, regulace teploty 50°C až 190°C.
Fritéza elektrická dvoukošová FE 77 E v celonerezovém provedení se dvěma koši o objemu vany 8 l (koše i s víka jsou součástí balení) za pomoci speciálně upravených topných spirál smaží v teplotním rozmezí od 50°C do 190°C . Zařízení má síťový vypínač, kontrolku vyhřátí, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm i studenou zónu. Prodloužení životnosti zajišťuje dlouhé vinuté...
Fritéza elektrická FE 04E má objem vany 5 l a je určena pro použití na podestavbě. Je v celonerezovém provedení a má dlouhé topné těleso, díky kterému je elektrické zatížení nižší. Fritéza má i studenou zónu, kontrolku vyhřátí, síťový vypínač a pracovní i bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm.
Fritéza elektrická FE 07V s výpustí, celonerezové provedení, obsah oleje 7-8l, produkce až 7kg/hod, navíc madla, kryt a lepší ochrana než levnější typy.
Fritéza elektrická FE 6113ELT o objemu 2 x 13l, třífázová, vypouštěcí kohoutek oleje uvnitř skříňky do nádoby s filtrem, produkce 28 kg/h, celonerezové provedení, velmi kvalitní a odolné koše. Teplotní rozsah 50 - 190 °C.
Fritéza elektrická FE 77T třífázová s vyšším výkonem 2x6 kW, celonerezové provedení, obsah oleje 2x 7-8l, produkce až 18 kg/hod.
Fritéza elektrická FE 04S s objemem 5L, celonerezové provedení, speciálně upravené nerezové topné spirály, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm, výkon až 6 kg/h.
Fritéza elektrická FE 04, celonerezové provedení, produkce až 5kg/hod, navíc madla, kryt a lepší ochrana než levnější typy, obsah oleje 5l, regulace teploty 50-190°C.
Fritéza elektrická třífázová FE 77VT s výpustí, o objemu 8 + 8 l, koše a víka součástí balení, dlouhé topné těleso (velký povrch) – nižší elektrické zatížení, 2x výpustný ventil s bezpečnostní pojistkou.
Fritéza elektrická dvoukošová FE 77 V s výpustí, o objemu 8 +8 l, celonerezové provedení, síťový vypínač, regulace teploty 50 °C až 190 °C, koše a víka součástí balení, 2x napájení 230V.
Fritéza elektrická třífázová FE 10T, o objemu 8 l, celonerezové provedení s výpustí a madly. Výkon až 10 kg/hod. Pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm. Kontrolka vyhřátí, studená zóna.
Fritéza elektrická dvoukošová FE 1010 T třífázová s výpustí, koše 2x 11 l, kapacita 20 kg/hod, teplota 50-190°C, rozměr koše 300 x 240 x 120 mm, 2x výpustný ventil s bezpečnostní pojistkou a madly.
Fritéza elektrická třífázová FE 07VT s výpustí, o objemu 8 l, celonerezová zvládne až 9 kg/hod. Navíc madla,kryt a lepší ochrana. Má 6 kW příkon. Rozměr koše 210 x 235 x 100 mm.
Fritéza elektrická třífázová FE 07, o objemu 8 l, celonerezová zvládne až 7 kg/hod. Navíc madla, kryt a lepší ochranu. Má 6kw příkon. Rozměr koše 210 x 235 x 100 mm
Elektrická fritéza FE 70/80E v celonerezovém provedení se dvěma koši o objemu 17 l má výpusť do podestavby a otočné topné těleso umístěno tak, aby bylo dosaženo tzv. „studené zóny“. Fritéza je vybavena pojistným termostatem, který kontroluje teplotu oleje, aby nepřekročil bod vzplanutí.
Fritéza elektrická třífázová FE 70/04E o objemu 13 l, s pojistným termostatem proti vzplanutí oleje. Těleso je umístěno tak, aby bylo dosaženo tzv. „studené zóny“. víko a koš součástí dodávky.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.