Smažení, pečení, grilování
- Konvektomaty
- Sporáky
- Grilování a Steaky
- Fritézy a udržovače hranolek
- Stolní zařízení
- Pekařské pece
- Horkovzdušné a konvekční trouby
- Varné kotle
- Smažící pánve
- Vařiče těstovin
- Sous vide
- Neutrální moduly
- Podestavby a podstavce
- Luxusní kuchyň DROP-IN
- Pece pro grilování na dřevěném uhlí
Nejprodávanější
Elektrická grilovací deska FTH 30 E, hladká. Plotna z pískované oceli o síle 10 mm zajišťuje vynikající vedení tepla, deska je vybavena kontrolkou chodu a vyhřátí a díky hladkému povrchu se snadno čistí. Deska obsahuje zásuvku na odpadní tekutiny.
Elektrická grilovací deska FTH 90 E, hladká. Plotna z oceli o síle 10 mm zajišťuje vynikající vedení tepla, deska je vybavena kontrolkou chodu a vyhřátí a 3x samostatně ovládanou vyhřívanou plochou. Deska obsahuje 2 zásuvky na odpadní tekutiny.
Elektrická grilovací deska FTHRC 30E hladká, rozměr chromované desky 32x48 cm. Chromované provedení zajišťuje vynikající vedené tepla a snadné čištění. Rovnoměrné rozložení tepla, kontrolky chodu nahřátí. Bez podestavby a odnímatelného lemu. Deska obsahuje zásuvku na odpadní tekutiny.
Elektrická třífázová smažicí pánev BR 70/80 E s nerezovou vanou o objemu 50 l, dno sklopné pánve je z nerezové oceli o tloušťce 12 mm, kontrolka chodu a nahřátí, ovládání teploty regulačním knoflíkem 50 – 300 °C, systém manuálního sklápění vybaven pružinou pro pohodlné vyklopení, prakticky tvarovaná výlevka vany pro minimalizaci ztrát při vylévání obsahu.
Plynová grilovací deska FTH 90 G, hladká. Plotna z oceli o síle 10 mm zajišťuje vynikající vedení tepla, deska je vybavena kontrolkou chodu, vyhřátí, Piezo zapalováním a 3x samostatně ovládanou vyhřívanou plochou. Deska obsahuje 2x zásuvku na odpadní tekutiny.
Kontaktní gril PM 2015 L hladká, celonerezové provedení, grilovací deska z ocelové slitiny s vysokou tepelnou vodivostí, kontrolka chodu a vyhřátí, síťový vypínač, zásuvka na odpadní tekutiny, rýhovaná horní deska pro PM 2015 L, hladká dolní deska.
Elektrická grilovací deska PD 2020 BL. Hladká grilovací deska z ocelové slitiny s vysokou tepelnou vodivostí, v celonerezovém provedení s dvojitou deskou. Každá polovina desky je samostatně ovladatelná. Deska je vybavena kontrolou chodu a vyhřátí, síťovým vypínačem a zásuvkou na odpadní tekutiny.
Elektrická třífázová smažicí pánev s automatickým sklápěním. Nerezová vana má objem 120 l, dno sklopné pánve je z nerezové oceli o tloušťce 12 mm. příkon 18 kW. Kontrolka chodu a nahřátí, ovládání teploty regulačním knoflíkem 50 – 300 °C, systém motorického zdvihu.
Konvektomat STEAMBOX STBB 1011 EL elektrický o kapacitě 10 gastronádob 1/1, s bojlerem a levým otevíráním, s ruční navíjecí sprchou, s dotykovým displejem, v celonerezovém provedení s funkcí kombinace horkého vzduchu a páry, automatickým předehříváním a zchlazením, teplotní rozmezí konvektomatu je 30 - 300 °C.
Elektrická grilovací deska FTHC 90E hladká, třífázová, rozměr desky 97x48 cm. Chromované provedení zajišťuje vynikající vedení tepla a snadné čištění. Samostatné ovládání pro každou topnou zónu. Rovnoměrné rozložení tepla, kontrolky chodu nahřátí. Bez podestavby a odnímatelného lemu. Deska obsahuje zásuvku na odpadní tekutiny.
Konvektomat el. REDFOX MPD 0523 ELAM, levá varianta s automatickým mytím a vývinem páry nástřikem. Zařízení je určeno pro uložení 5x GN 2/3 a je vybaveno digitálním barevným dotykovým panelem, softwarem pro tvorbu receptů, vnitřním LED osvětlením, USB portem pro nahrávání a ukládání receptů.
Elektrická grilovací deska FTHC 60 E, hladká. Plotna z chromované oceli o síle 10 mm zajišťuje vynikající vedení tepla, deska je vybavena kontrolkou chodu a vyhřátí. Chromovaný povrch se lépe čistí. Díky hladkému povrchu se deska snadno čistí. Deska obsahuje zásuvku na odpadní tekutiny.
Grilovací deska FTHC 90 G s hladkou plotnou z chromované oceli o síle 10 mm se systémem rovnoměrného nahřátí a akumulací tepla pro lepší přípravu pokrmů. Grilovací deska je v celonerezovém provedení. Pro úsporu času a energie je grilovací deska vybavena kontrolkou chodu a nahřátí. Ovládat teplotu je možno regulačním knoflíkem v rozmezí 50 – 300 °C. Deska s piezo...
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.