Smažení, pečení, grilování
-
Konvektomaty
-
Sporáky
-
Grilování a Steaky
-
Fritézy a udržovače hranolek
-
Stolní zařízení
-
Horkovzdušné a konvekční trouby
-
Varné kotle
-
Smažící pánve
-
Vařiče těstovin
-
Sous vide
-
Podestavby a podstavce
-
Luxusní kuchyň DROP-IN
Nejprodávanější

Elektrická fritéza REDFOX FE 07 s objemem vany 8 litrů, bez výpusti, teplotním rozsahem 50-190 °C, jedním košem a elektrickým zapalováním. Nerezová ocel, napětí 230 V, příkon 3 kW. Rozměry: 306 x 411 x 311 mm.

Profesionální mikrovlnná trouba SAMSUNG CM-1099/A LIGHT DUTY v celonerezovém provedení s jedním magnetronem o výkonu 1050 W. Velký vnitřní rozměr komory 336 x 349 mm bez talíře (odolné keramické dno). Rozměr komory vhodný také pro GN 1/2.

Elektrická fritéza REDFOX FE 07 E s objemem vany 8 litrů, bez výpusti, teplotním rozsahem 50 °C až 190 °C a jedním košem. Elektrické zapalování, nerezová ocel, napětí 230 V, příkon 3,000 kW. Rozměry: 265 x 412 x 311 mm.

Mikrovlnná trouba REDFOX MWP1052 26 E nabízí robustní nerezové provedení a digitální ovládání pro snadnou manipulaci. S příkonem 1550 kW a napětím 230 V je ideální pro profesionální kuchyně. Rozměry: šířka 511 mm, hloubka 430 mm, výška 311 mm; hmotnost: 14,70 kg. Navržena pro intenzivní využití v restauracích a cateringových službách díky vysokému výkonu a spolehlivosti.

Fritéza elektrická REDFOX FE 77 nabízí objem vany 8 litrů, nemá výpusť (kohout), max. teplota 190 °C, min. teplota 50 °C, dva koše, elektrické zapalování a nerezovou ocel jako povrchovou úpravu; rozměry zařízení jsou 574 x 450 x 311 mm.

HD-3 Třítrnový, režim rychlého ohřevu, vypínač a kontrolka chodu, nahřátí na 100 °C.

Profesionální mikrovlnná trouba SAMSUNG CM-1089 v celonerezovém provedení s jedním magnetronem o výkonu 1100 W. Velký vnitřní rozměr komory 336x349mm bez talíře (odolné keramické dno). Rozměr komory vhodný také pro GN 1/2 (PP).

Hot-dog čtyřtrnový REDFOX HD 04 je profesionální zařízení s hmotností 4,30 kg a rozměry 260x304x276 mm. Napětí 230 V, příkon 0,100 kW, maximální teplota 100 °C. Délka trnu je 190 mm, materiál hliník s krytím IPX4. Energeticky úsporný režim a kontrolky chodu a nahřátí zajišťují efektivní provoz v kuchyních.

HD-2 Dvoutrnový, režim rychlého ohřevu, vypínač a kontrolka chodu, nahřátí na 100 °C.

Grilovací deska hladká REDFOX FTH 30 E, elektrická, hladká pracovní plocha, tloušťka desky 10 mm, teplotní rozsah 50°C až 300°C, příkon 3,000 kW, napětí 230 V. Hmotnost 22 kg. Rozměr pracovní plochy: 320 x 480 mm. Rozměry produktu: 328 x 541 x 285 mm.

Fritéza elektrická třífázová FE 77VT s výpustí, o objemu 8 + 8 l, koše a víka součástí balení, dlouhé topné těleso (velký povrch) – nižší elektrické zatížení, 2x výpustný ventil s bezpečnostní pojistkou.

Indukční vařič RIB 3536 ET v celonerezovém provedení, digitální ovládací panel, LED displej, dva ventilátory, 12 výkonových stupňů, 9 teplotních stupňů, časovač.

Podstavec pod konvektomat REDFOX MPD 1011 má rozměry 830 mm x 570 mm x 700 mm a váží 15 kg. Je vyroben z odolných materiálů, nabízí stabilní konstrukci a je vybaven zásuvy pro úložný prostor. Ideální pro profesionální kuchyně s omezeným prostorem, zajišťuje bezpečné umístění konvektomatu a usnadňuje jeho obsluhu i údržbu.

Fritéza elektrická FE 04E má objem vany 5 l a je určena pro použití na podestavbě. Je v celonerezovém provedení a má dlouhé topné těleso, díky kterému je elektrické zatížení nižší. Fritéza má i studenou zónu, kontrolku vyhřátí, síťový vypínač a pracovní i bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm.

Indukční vařič 3400 W je profesionální model s digitálním nastavením času a optimálního výkonu 500-3400 W dle pokrmu. Zařízení je v celonerezovém provedení s deskou ze sklokeramiky. Je snadný na údržbu a čištění.

NORDline rozpékací pec NERONE FEM04NEGNV 4*GN1/1

Sporák volně stojící REDFOX SPF 80 G plynový, 4 hořáky s příkonem 7 kW a 4 kW, bez trouby, manuální zapalování, celkový výkon 25.000 kW, plyn (zemní plyn/propan butan), hmotnost 40 kg, rozměry 800x700x866 mm.

Fritéza elektrická FE 04S s objemem 5L, celonerezové provedení, speciálně upravené nerezové topné spirály, pracovní a bezpečnostní termostat s keramickým pláštěm, výkon až 6 kg/h.
Cílem tepelné úpravy pokrmů je vytvořit ze vstupních surovin lehce stravitelné, chutné a vizuálně atraktivní jídlo, které je člověku zdraví prospěšné a pohladí ho na těle i duši. Abyste dosáhli úspěchu u svých strávníků - zákazníků, potřebujete kvalitní varnou technologii. A tu Vám nabízíme my na našich stránkách.