Registrujte se a získejte obratem SLEVU 5 % na první objednávku a možnost věrnostních slev - více informací.

Mlýnky na maso - řezačky masa

Nejprodávanější

Řezačka masa HL - G 22 S
29 362 Kč
(24 266 Kč bez DPH)
Řezačka masa HL - G 12 SS
19 017 Kč
(15 717 Kč bez DPH)
Masomlýnek 400V TS-32TD UNGER
 
64 009 Kč
(52 900 Kč bez DPH)
Masomlýnek 400V TS-32T
Masomlýnek 400V TS-32T
Na dotaz
X00004840
 
57 316 Kč
(47 369 Kč bez DPH)
Masomlýnek 400V TS-22TD UNGER
 
50 699 Kč
(41 900 Kč bez DPH)
Mlýnek na maso 400V TS-22T
 
45 095 Kč
(37 269 Kč bez DPH)
Mlýnek na maso 400V TS-12TD
 
32 549 Kč
(26 900 Kč bez DPH)
Mlýnek na maso 400V TS-12T
 
27 709 Kč
(22 900 Kč bez DPH)
Mlýnek na maso TS-12D
Mlýnek na maso TS-12D
Na dotaz
X00004835
33 200 Kč
(27 438 Kč bez DPH)
4 položek celkem
Mlýnek na maso TS-12
Servis po celé ČR zajištěn
20 691 Kč bez DPH
25 036 Kč

TS-12 Mlýnek na syrové maso s produkcí 160kg/h, vhodné do středních restaurací, možnost přidání lisu na rajčata

X00004834
Mlýnek na maso 400V TS-12T
Servis po celé ČR zajištěn
22 900 Kč bez DPH
27 709 Kč

Mlýnek na maso třífázový

X00004836
Mlýnek na maso 400V TS-12TD
Servis po celé ČR zajištěn
26 900 Kč bez DPH
32 549 Kč

Mlýnek na maso třífázový

X00004837
Mlýnek na maso TS-12D
Servis po celé ČR zajištěn
27 438 Kč bez DPH
33 200 Kč

TS-12D Mlýnek na syrové maso s produkcí 160kg/h, vhodné pro střední restaurace, možnost přidání lisu na rajčata

X00004835

Mlýnky na maso slouží k mletí masa na jemnou sekanou, chutné karbanátky a další produkty z mletého masa. Nabízíme mlýnky s kapacitou 160kg/h až 500kg/h pro různě velké gastronomické provozy. Jednotlivé typy masomlýnků jsou dodávány s matricemi o průměru 6mm, další rozměry matric je nutné přiobjednat. Matrice nabízíme s průměry od 2mm do 20mm. Vždy používáme prvně matrice s většími otvory a poté matrice s menšími otvory. Pokud chceme namlít maso v jednom cyklu můžeme použít masomlýnky s dvojsložením, to znamená, že masomlýnek obsahuje dva nože a dvě matrice. Pro zajištění bezproblémového provozu je nutné udržovat mlýnky na maso v čistotě, provádět pravidelné broušení řezného nože a matrice. Zpracované produkty je třeba nadělit na kostky, které volně propadnou násypným otvorem. Je vhodné maso odblanit a zbavit velkých šlach.

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×