Masomlýnky pro gastro
Nejprodávanější

Mlýnek na maso s produkcí 150kg/h a zpětným chodem pro uvolnění šneku, tělo z leštěného hliníkového odlitku, násypka z polykarbonátu.

S-12 Mlýnek na maso na syrové maso s produkcí 160kg/h, vhodné do malých restaurací, s možností přidání lisu na rajčata

TS-12 Mlýnek na syrové maso s produkcí 160kg/h, vhodné do středních restaurací, možnost přidání lisu na rajčata

Mlýnek na syrové maso s odnímatelnou hlavou, produkce 300kg/h, vhodné do středně velkých provozů, tělo z leštěného hliníkového odlitku, ostatní části nerezové.

TE-22D Mlýnek na syrové maso s produkcí 300kg/h, vhodné do středních restaurací

TS-12D Mlýnek na syrové maso s produkcí 160kg/h, vhodné pro střední restaurace, možnost přidání lisu na rajčata

Mlýnek na maso třífázový

TS-22 Mlýnek na syrové maso s produkcí 300kg/h, vhodné do výroben

TS-22D Mlýnek na syrové maso s produkcí 300kg/h, vhodné do výroben

Masomlýnek s odnímatelnou hlavou, produkce 500kg/h, celonerezové provedení, součástí miska na produkt, vhodné do prodejen maso-uzeniny.

TS-32D Mlýnek na syrové maso s produkcí 500kg/h, vhodné do prodejen maso-uzeniny

Profesionální stolní řezačka masa P-82 U3 slouží k nařezání a úpravě masa. Tento kvalitní stroj s vícedílným řezným složením UNGER 3 je schopen nařezat 250–300 kg masa za hodinu. Spouští se jednoduše, tlačítkem. O řez se postará oboustranný 4břitý stírací nůž. Plastová plnicí tlačka umožní maso natlačit násypkou s otvorem bezpečně k tubusu šneku a odtud pomocí šneku...
Mlýnky na maso slouží k mletí masa na jemnou sekanou, chutné karbanátky a další produkty z mletého masa. Nabízíme mlýnky s kapacitou 160kg/h až 500kg/h pro různě velké gastronomické provozy. Jednotlivé typy masomlýnků jsou dodávány s matricemi o průměru 6mm, další rozměry matric je nutné přiobjednat. Matrice nabízíme s průměry od 2mm do 20mm. Vždy používáme prvně matrice s většími otvory a poté matrice s menšími otvory. Pokud chceme namlít maso v jednom cyklu můžeme použít masomlýnky s dvojsložením, to znamená, že masomlýnek obsahuje dva nože a dvě matrice. Pro zajištění bezproblémového provozu je nutné udržovat mlýnky na maso v čistotě, provádět pravidelné broušení řezného nože a matrice. Zpracované produkty je třeba nadělit na kostky, které volně propadnou násypným otvorem. Je vhodné maso odblanit a zbavit velkých šlach.