Kůtry
Nejprodávanější

Kůtr stolní R 5 GS, 230 V je vybaven indukčním asynchronním motorem pro profesionální použití a nabízí tichý chod bez vibrací. Má magnetický bezpečnostní systém, regulaci rychlosti s pulsním tlačítkem a kovový kryt motorového bloku. Odnímatelná nerezová nádoba s ergonomickým držadlem Soft Touch usnadňuje manipulaci. Průhledné polykarbonátové víko umožňuje přidávání ingrediencí během provozu....

Kůtr stolní R 5 GS, 400 V je ideální pro menší gastronomické provozy s kapacitou do 200 porcí denně. Disponuje indukčním motorem s tichým chodem a dlouhou životností, magnetickým bezpečnostním systémem a dvěma rychlostmi včetně pulsního tlačítka. Má odnímatelnou nerezovou nádobu s ergonomickým držadlem Soft Touch a průhledné polykarbonátové víko pro snadné přidávání ingrediencí během...
Kůtry jsou určeny pro sekání, šlehání a hnětení. Největší uplatnění najdou v menších výrobnách lahůdek nebo jako doplňkové vybavení kuchyní. Využívají se pro výrobu pomázánek, past, majonézy a nebo lehčích těst. Kutry se nabízejí v objemech 3,5l, 6l a 8l. Při šlehání tekutin je možno naplnit nádobu do cca 1/3 jejího objemu. V základní výbavě stroje je nůž s rovným ostřím. Je možno si přiobjednat děrovaný nůž pro šlehání a zubatý nůž pro hnětení těst. Stroje jsou nabízeny v provedení 230V nebo 400V.