Kůtry
Nejprodávanější
Stolní kutr R 4 A od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 100 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů a mandlí.
Stolní kutr 7 G s timerem má 2 rychlosti a je určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 200 porcí. Kutr umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů a mandlí.
Stolní kutr R 8 E od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 150 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž s...
Stolní kutr R 10 E od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 200 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovně...
Vertikální kutr R 15 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 250 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovn...
Vertikální kutr R 20 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny s max. denní kapacitou do 300 porcí. Umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovn...
Celonerezový vertikální kutr R 23 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro velké gastronomické provozy – restaurace, výrobce uzenin, lahůdek a cukrářských výrobců s max. denní kapacitou do 400 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, po...
Celonerezový vertikální kutr R 30 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. * Určen pro velké gastronomické provozy – restaurace, výrobce uzenin, lahůdek a cukrářských výrobců s max. denní kapacitou do 500 porcí. * Umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazá...
Celonerezový vertikální kutr R 45 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. určen pro velké gastronomické provozy – restaurace, výrobce uzenin, lahůdek a cukrářských výrobců s max. denní kapacitou do 1000 porcí umožňuje zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, po...
Celonerezový vertikální kutr R 60 je určen pro velké gastronomické provozy. Vhodný pro provozovatele stravovacích zařízení a restaurací, výrobce uzenin, lahůdek a cukrářských výrboků max. denní kapacitou do 3000 porcí. Určen pro zpracování masa, zeleniny a ovoce od hrubého rozsekání po nejje...
Kůtry jsou určeny pro sekání, šlehání a hnětení. Největší uplatnění najdou v menších výrobnách lahůdek nebo jako doplňkové vybavení kuchyní. Využívají se pro výrobu pomázánek, past, majonézy a nebo lehčích těst. Kutry se nabízejí v objemech 3,5l, 6l a 8l. Při šlehání tekutin je možno naplnit nádobu do cca 1/3 jejího objemu. V základní výbavě stroje je nůž s rovným ostřím. Je možno si přiobjednat děrovaný nůž pro šlehání a zubatý nůž pro hnětení těst. Stroje jsou nabízeny v provedení 230V nebo 400V.